Vauhdikkaan viikonlopun jälkeen paluu arkeen ei ole ollut helppoa. Madridin alueella tänään maanantaina ollaan jo takaisin normaalissa arjessa (osassa Espanjaa tänään on vielä vapaapäivä). Suurin osa on siis palannut lomilta ja eilen teillä oli mukavasti porukkaa. Menehtyneitä Semana Santana oli 102. Toivottavasti tuo luku ei enää nouse tänään.

Lauantaina ilma oli todella erikoinen - oli sekä aurinkoa että sadetta. Välillä ilma vaihtui jopa 15 min sisällä aivan täysin. Päätimme suunnata hieman lähemmäs ja jättää Cuenca toiselle päivälle. Käväisimme Chinchónin pikku kaupungissa, jossa on hieno vanhojen talojen reunustama keskusaukio. Kuulemma on tunnettu pieni kaupunki jossa on kuvattu useita elokuviakin. Illalla juhlistimme pääsiäistä värjäämällä kananmunia itävaltalaiseen tapaan.

Sunnuntaina oli vuorossa härkätaistelu: 6 härkää sai verisen surmansa kun yleisö hurrasi - en oikein ymmärrä kyseisen lajin ideaa. Mutta arena ja torerojen asut olivat kyllä hienoja. Ja muuta kuvakin (n. 75) tuli otettua.

P.S. Muutama uusi valokuva nettisivuilla.