Elämäni tällä hetkellä ei ole kovinkaan mielenkiintoista, lähinnä kokeisiin lukemista. Tämän viikon 2 koetta ovat takana ja nyt on käynnissä pänttääminen ensi viikon kokeisiin (tiistai ja keskiviikko). Sen jälkeen koittaa pienehkö loma ja sitten paluu Suomeen vappuaattona.

Eilen illalla pidin pienen tauon opiskelusta ja lähdin Martinan ja hänen kavereidensa mukaan läheiseen baariin nimeltä "El Tren". Illan ohjelmaan kuului Tabú-pelin (kuin Alias, mutta siinä on myös lista sanoja joita ei saa sanoa selittäessä) pelaamista. Hieman oli välillä vaikeuksia kielen kanssa, mutta ihmeen hyvin peli sujui ja hauskaa oli.

Vielä tekisi mieli nähdä hieman Espanjaa ja todennäköisesti ainakin Cuenca onkin ohjelmassa. Muut kohteet ovat hieman kauempana, joten voi olla että ne jäävät seuraavaan kertaan - onhan sitten ainakin syy palata Espanjaan :)

Juttelin tänään hetken netissä Chrisin kanssa. On kuulemma tulossa heinäkuussa käymään Euroopassa. Yritti kovasti huokutella Berliiniin ja kävinkin itse asiassa jo katselemassa lentoja... Tekisi kovasti mieli. Chris on myös menossa loppukesästä vuodeksi Japaniin töihin ja sekin kiinnostaisi matkakohteena - joten saa nähdä. Täytyy hieman suunnitella.