Syy siihen miksi nettimme ei toimi on selvinnyt, mutta viela ei ole tietoa millon saamme sen takaisin. Toivotaan etta jo talla viikolla, mutta varmaan tietoa ei ole.

Johan palasi tanaan Suomeen vauhdikkaan viikonlopun jalkeen. Tasta on osaksi kiittamista Finnairia, joka paatti jattaa suomalaisten matkatavarat Suomeen (suora lento HKI-Madrid) torstailta ja toimittaa ne vasta seuraavan paivan lennolla. Johan sai laukun vasta lauantaina klo:17, vaikka laukku oli saapunut Madridiin perjantai-iltana - ei sita voinut toimittaa kotiin saakka kuin vasta melkein vuorokausi myohemmin... Onneksi matkavakuutus oli voimassa, joten Johan sai pari uutta paitaa yms.

Lauantaina kavimme nauttimassa Aranjuezissa auringosta ja paikallisesta ruoasta. Jotta paiva ei olisi ollut liian tylsa paasi Johan kotiin palattuamme rikkomaan kamppikseni Maxin oven karmeja. Tuuli oli pamauttanut oven kiinni ja kahvasysteemi oli mennyt rikki eika ovea saanut auki. Ongelma oli etta Maxin kaksi kaveria olivat juuri lahdossa lentokentalle ja heidan tavaransa olivat tietenkin oven takana. Onneksi Johan keksi keinot ja tytot ehtivat lennolleensa.

Lauantai-iltana kavimme katsomassa Real Madrid - Barcelona pelia kavereiden luona. Vaikka pienia kommunikaatio-ongelmia oli ilta sujui hyvin. Tosin niin vauhdikkaasti, etta sunnuntaina otimme rauhallisesti ja lahinna hengailimme taalla Argüellesissa.

Perjantaina on tulossa seuraava vierailija, Johanna. Taytyy varmaan yrittaa hieman levata ja tehda kouluhommia tassa viikolla, niin voi rauhassa pitaa hauskaa viikonloppuna.