Kokeet lähestyvät ja koko ajan on mielessä että pitäisi jo aloittaa tosissaan opiskelu. Mutta toistaiseksi se on sujunut aika huonosti. On hieman outoa koska on lähes ainut jolla on kokeita nyt - muilla kokeet ovat kesä-heinäkuussa.

Kuten jo totesin Johannan vierailu sujui hyvin. Oli hauska nähdä pitkästä aikaa ja tehdä hieman turistijuttuja joita muuten ei välttämättä tulisi tehtyä. Johanna saapui perjantai-iltapäivällä ja illalla menimme hieman katsomaan iltaelämää. Lauantaina oli Madrid kierros: kuninkaan palatsi, Retiro-puisto ja Reina Sofia -museo (tai siis lähinnä vain Picasso, Miró ja Dali). Sunnuntaina oli aamulla vuorossa El Rastro markkinat ja iltapäivällä kävimme Segoviassa. Kaiken kaikkiaan mukava viikonloppu ja ehdimme tehdä juuri sopivasti ilman turhaa kiirettä.

Viikon päästä onkin Semana Santa eli pääsiäisviikko. Erittäin suuri juttu täällä ja odotan innolla että pääsen näkemään paikallisia menoja. Meille on tulossa myös kylään Martinan itävaltalaisia ystäviä, joten talo on taas täynnä.

Laitan tässä kohta nettisivuille pari kuvaa viime viikkojen tapahtumista.