Erja ja Isabel palaavat kotiin ensi viikon alussa, joten tänä viikonloppuna jäähyväiset. Erja on aika tehokkaasti suunnitellut viimeisen viikonloppunsa täällä. Tänään on viimeinen koe, sen jälkeen kahvit kaverin kanssa, sitten entisen au pair perheen luokse syömään ja illalla ollaan menossa parille muutaman kaverin kanssa. Huomenna Erja ja Isabel tekevät viimeiset turistikierrokset ja illalla on läksiäisbileet. Kuulemma sunnuntainakaan ei nukuta vaan täytyy vielä yrittää mahduttaa ohjelmaan jotain... Voi olla että kotiin palaa aika väsyneitä tyttöjä :)

Tein itsekin listan asioista jotka pitää vielä nähdä/tehdä ennen kuin lähtee, jottei unohdu eikä tarvitse tehdä aivan kaikkea vikana viikonloppuna... :)

Kirjallisuustyö josta olen stressannut on ilmeisesti tuottanut muillekin ongelmia koska deadline siirtyi ja on kuukauden päästä 8.3. Joten nyt voi taas rauhassa yrittää kirjoitella sitä. Tosin nyt uhkana on että joudumme esittämään ne luokalle (joka onneksi on vain 7 hlöä). Luennoitsija totesi myös että koska osaan niin hyvin espanjaa minäkin voin varmaan esittää omani... Täytyy varmaan ruveta puhumaan huonommin :)

Olen saamassa myös muutaman vierailijan tänne. Maaliskuun alussa tulee Johan ja lopussa Johanna. Tervetuloa!