Eilen alkoi uusia kursseja - ingenieria química puolelta, eli siis enemmän omaa alaa. Mutta kaikki proffat oli sitä mieltä ettei maanantaina voi aloittaa mitään joten tunnit alkoivat oikeesti vasta tänään. Tosin yksi kurssi menee pari ekaa viikkoa syksyn kurssin kanssa päällekkäin, joten en tiedä voinko ottaa sitä. Täytyy yrittää sumplia se jotenkin kun se vaikuttaa aika hyödylliseltä.

Kaksi muuta uutta kurssia ovat aika samoilla linjoilla kuin jo syksyllä käymäni "Bioquimica y microbiologia industrial" eli siis biotekniikkaa. Nimeltään ne ovat "Procesos biotecnologicos" ja "Tecnologia alimentaria". Molemmat professorit ovat erittäin mukavia. Olivat aluksi kovasti huolissaan ymmärränkö, mutta kun kerroin opiskelevani "ingenieria bioquimica" totesivat etteä ymmärrän todennäköisesti enemmän kuin muut. Siitä en tiedä, mutta toistaiseksi ainakin kaikki on vaikuttanut aika helpolta.

On kyllä aika eri fiilis kun TKK:lla - proffat on meidän "kavereita". Yhden kurssin alussa me esiteltiin kaikki itsemme ja proffa muisteli ketkä oli jo tuttuja. On vaikea kuvitella TKK:lla vastaavaa. Ehkä sellaisiakin proffia löytyy, muttei ainakaan biokemian puolelta. On muuten hauskaa miten aina (toistaiseksi joka ikinen kerta) kun sanoo että on Suomesta kommentti on "Oy, allí hace mucho frío!" Eli siis, siellähän on hirmu kylmä. Siihen pääsee aina selittelemään ettei meillä aina kaikki ole jäässä.