Suomen lomani meni yllättävän nopeasti ja kivuliaasti... Nyt ymmärrän miksi kaikki ovat valittaneet koko alkutalven säätä - lumeton (etelä)Suomi ei ole mikään paratiisi. Eikä asiaa auttanut että olin päättänyt lukea 5.1. olevaan tenttiin - toivottavasti se nyt meni edes läpi, muuten stressasin ihan turhaan. Ainut hyvä puoli että pääsi näkemään tuttuja - terkkuja vaan kaikille!

Lähdin täältä Suomeen pienen matkalaukun kanssa ja palasin ison kanssa... Eli taas 20kg lisää tavaraa - tulee ehkä hieman ongelmia keväällä. Onneksi ainakin Johanin mukaan voi laittaa osan. Niin, voisinkin hieman kertoa tämän hetken suunnitelmista. Löysin kursseja, jotka alkavat nyt ja loppuvat huhtikuussa. Eli suunnitelmani on olla täällä huhtikuun loppuun ja palata Suomeen toukokuussa. Jos pääsen takaisin Koffille aloitan varmaankin saman tien työt. Ja jos olen oikein ahkera voisi suorittaa vielä jotain rästitenttejä tenttikaudella.

Blogini kävijämäärä on ilmeisesti ylittäin Googlen vaatiman rajan ja tänne on tullut mitä hauskimpien hakusanojen kautta ihmisiä... :) Tässä muutama:
meksikolaisen naisen asu
amerikan laittomat maahanmuuttajat
saksalaiset naiset
orgaaninen kemia yritykset

Menee kyllä ihan usko Googlen hakuperiaatteeseen - miten ihmeessä voin olla viiden parhaan joukossa noissa hauissa?