Vihdoin on olo alkanut parantumaan ja kävin tänään normaalisti luennoilla. Tosin ensimmäinen meni vähän ohi kun tuli aivan kauhea olo kun joutui tekemään niinkin rankan urheilusuorituksen kuin koululle meneminen - eli ei vissiin vielä aivan kaikki voimat ole palautuneet. Ja jäljelle jäi aivan kauhea yskä. Kävinkin eilen ostamassa yskänlääkettä (joihin en yleensä usko, mutta nyt oli saatava jotain sillä yskiessä sattuu keuhkoissa asti). Apteekkari oli ihmeissään kun halusin lääkettä vain yskään. Kysyi monta kertaa "Siis pelkästään yskään?" Onko se niin outoa? Täällä tosin lääkitään itseään aika erilailla kuin Suomessa (mm. antibiootteja saa ilman reseptiä).

Netti lakkasi toimimasta sunnuntaina. Tänään aamulla se oli onneksi palannut takaisin, mutta koko maanantain tuskailin kun olisi pitänyt kirjoittaa essee jonkun elintarvikkeen puhdistus ja purkitus menetelmistä. No, tänään täytyy sitten tehdä eilisenkin edestä hakuja.

Pientä stressiä pukkaa kun kokeet tosiaan ovat ensi maanantaina ja tiistaina. Koska viikonloppu ja eilinen menivät sairastaessa ei ole enää hirveesti päiviä jäljellä. No, yrittän tehdä parhaani. Toivottavasti erasmukset saavat hieman säälipisteitä...