Hetken hiljaiselo on johtunut turistielämästä mitä vietin vanhempieni kanssa viimeiset päivät. Kierrettiin Madridin lisäksi Granadaa ja Toledoa. Ja syötiin paljon ja hyvin. Käytiin mm. argentiinalaisessa ravintolassa syömässä iso vuori ruokaa samalla nauttien tango/kansanperinne esityksestä. Granadassa emme ikävä kyllä päässet katsomaan kokonaan Alhambran linnaa (sinne on rajoitetusti lippuja), mutta näimme onneksi osan ja ainakin valokuvia tuli otettua runsaasti.

Nyt pitäisi yrittää keskittyä kouluun sillä tentit johon ilmoittauduin TKK:lla lähestyvät uhkaavasti. Tosin huomasin juuri että tentit ovatkin vasta tammikuussa eikä joulukuussa niin kuin aluksi luulin. Mutta silti on pakko aloittaa nyt, joululomaa ei viitsisi aivan kokonaan tuhlata lukemiseen.

Nyt alkaa pikku hiljaa huomata että ollaan todellakin aika korkealla (Madrid sijaitsee noin 640m merenpinnan yläpuolella) sillä piti kaivaa kaapista toinen täkki. Öisin lämpötilat ovat nollan ja päivisin 10C tuntumassa. Välillä tuntuu kyllä kylmemmältä, osaksi tuulen takia, osaksi... en tiedä - vuoristoilman? Mutta onneksi ihana aurinko jaksaa paistaa :) Vaikka se ei enää hirveästi lämmitä se piristää mukavasti.