On jo joulukuu ja huomenna olen ollut täällä 3kk. Vaikea uskoa. Täällä sytytettiin viime viikonloppuna keskustan jouluvalot - ovat aika hienoja. Ehkä sitä kohta alkaa tuntua joululta, tosin toi jatkuva auringonpaiste jotenkin tuntuu oudolta. En kylläkään valita! :)

Täällä on isoilla yrityksillä mukava tapa tuoda uusien tuotteiden näytteitä yliopiston metroaseman luo aamuisin. Erittäin kivaa kun saa mukaan aamupalan :) Tosin välillä on hieman outoja tuotteita. Olen mm. maistanut purkkaa joka oli karkinnäköinen ja poksui suussa, light kaakaota ja appelsiini-maito-kananmuna juomaa. Välillä tuntuu että uudet ideat ovat loppuneet tuotekehittelijöiltä...

Sitten päästään taas "sólo en España" aiheeseen. Eilen kämppikselläni piti olla koe klo:16-17. Oppilaat menivät paikalle ja odottelivat (on tavallista että luennoitsijat tulivat 10min myöhässä), mutta kun opettajaa ei kuulunut joku kävi kyselemässä mutta kukaan ei tiennyt missä luennoitsija oli. Kello16:58 opettaja oli vihdoin saapunut paikalle ja oli ollut ihmeissään kun tunti ei ollutkaan klo:17-18 (se on kuulemma koko syksyn ollut klo:16-17)... Tänään on kuulemma uusi yritys :)

Meillä on ollut täällä ihme ongelmia sähkön kanssa. Olenkin jo kertonut parista sähkökatkosta. Nyt viime aikoina on tullut outoja katkoja. Yhtäkkiä koko kämpän sähköt menevät ja kun käy katsomassa (automaatti)sulaketaulua on se off asennossa. Tuntuu hieman oudolta - on varmaan jotain isompia ongelmia systeemissä kun se tekee tuota lähes päivittäin... Mutta täällä Espanjassa sähkösysteemit ovat hieman... erilaisia :) Voisin laittaa pari esimerkkiä nettisivuille (ollaan kuvattu Erjan isälle, joka on sähköasentaja).