Käytiin perjantaina syömässä Josén luona. Erjan kaverit - tai nykyään voisi sanoa että meidän kaverit - harrastavat paljon yhdessä syömistä. Niin kuin espanjalaiset yleensäkin. Erittäin mukava tapa, sillä kuka ei pidä syömisestä? :)

Pojat (jotka siis todellakin ovat kaikki 30 mollemminpuolin) olivat hankkineet heliumpalloja jotta voisimme pitää hauskaa. Ei ole koskaan tullut mieleen ostaa palloja vain että voisi hengitellä heliumia - outoja nämä espanjalaiset...

Eilen ja tänään olen yrittänyt hieman opiskella tiistain koetta varten. Onneksi aihe on jo tuttu bioprosessitekniikasta. Mutta ikävä kyllä se ei silti tee siitä helppoa.

Ensi viikolla on taas "puente" = pitkä viikonloppu. Aina kun loppuviikosta on vapaapäivä (esim. torstai) on myös perjantai vapaata = puente. Tällä viikolla on 2 lomapäivää, 6.päivä, keskiviikko (=Día de la Constitución Española) ja 8.päivä, perjantai (=Inmaculada Concepción), joten torstaikin on vapaata. Kuulemma jos 6.12. olisi tiistai ja 8.12. torstai olisi koko viikko vapaata! Tiistaina tulevat vanhemmat käymään. Suunnitelmiin kuuluu ainakin vierailu Granadaan.