Eilen käytiin katsomassa Madridin suurimmalla jalkapallostadionilla Santiago Bernabéulla Real Madridin ja Olympique Lyonnaisin kamppailua. Ei ainakaan näin yhdestä kerrasta tullut fani, mutta olen tyytyväinen että käytiin. Yllättävän nopeesti meni 90min + 2min + 3min (en vieläkään ymmärrä miksi sitä kelloa ei voi pysäyttää...). Meillä oli onneksi aika kivat paikat, 10 rivillä - sieltä katsottuna ei stadioni näyttänyt edes kovin isolta vaikka olikin lähes täynnä (vain aivan ylimmät rivit olivat tyhjiä) - eli noin 80 000 ihmistä oli tullut katsomaan peliä.

Suuri pettymys oli ettei Beckham ollut ollenkaan paikalla. Toinen pettymys oli ettei myöskään Ronaldo ollut pelaamassa. Suureksi suosikiksi nousi kuitenkin Robinho keltaisine kenkineen - vaikutti aika pätevältä. Ja taitaa se Roberto Carloskin (punaiset kengät - onkohan kaikilla hyvillä erilaiset kengät) osata pelata vaikka onkin uskomattoman lyhyt! :)

Ai niin, matsi päättyi 2-2, aluksi näytti vähän huonolta kun oltiin 2 maalia häviöllä, mutta onneksi se tasoittui niin päästiin näkemään myös omia maaleja. Opittiin myös aika paljon uusia kirosanoja. Takana istui muutama aika kovi Real Madrid fani joka keskusteli äänekkäästi käyttäen mielenkiintoisia sanontoja... taitaa olla jalkapallosanasto (tai ehkä kirosanavarasto) hieman heikko koska en ymmärtänyt puoliakaan... :) En myöskään ymmärrä miksi vastustajien kannattajille pitää koko ajan näyttää kansainvälisiä sormimerkkejä. Vaikutii hieman hölmöltä kun aikuiset miehet hyppivät sormet pystyssä.