James siis kävi täällä pikavisiitillä. Oli hieman pahoillaan ettei ehtinyt olla kauempaa. Tosin luulen että Madridin suuruus, meteli ja väenpaljous olivat vähän liikaa geraldinilaiselle pojalle... Tai ainakin James ehti moneen otteeseen ihmetellä miten voin olla täällä niin kotonani. Espanja vaatii ehkä hieman totuttelemista ja se että osaa kieltä auttaa kyllä huomattavasti kotiutumista.

Ehdittiin ihmeen paljon kahdessa päivässä. Eilen katseltiin hieman kaupunkia, tänään käytiin Segoviassa ihailemassa vanhoja rakennuksia ja iltapäivällä käytiin Madridin eläintarhassa. Siellä oli myös delfiinejä! Satuttiin onneksi juuri silloin kun oli näytös, se oli todellakin näkemisen arvoinen! Jos eläintarha olisi hieman halvempi kävisin joka viikko katselemassa delfiinejä - se kun on aivan vieressä.

Huomenna tulee Johan, ja perjantaina Johanin vanhemmat ja Jonte - joten turistioppaana toimiminen jatkuu :) Onneksi tällä kertaa tahti on varmaan hieman hitaampi, ehdin jo väsyä eri paikoissa juoksemiseen.

Nyt pitäisi vielä kerrata hieman huomista koetta varten... eka espanjankielinen koe! Jänskättää kyllä aika lailla!