Paikalliset tv-kanavat ovat aivan surkeita. Uutisten laadusta puhuinkin jo aikaisemmin - se ei ole kummoista, mutta espanjalaiset sarjat ovat huonointa mitä olen ikinä nähnyt. Jopa Salkkarit voittaa laadullaan espanjalaiset, joihin on kyllä löydetty ylinäyttelemisen mestarit. Melkein kaikki leffat ovat (tietenkin dubattuja) surkeita jenkkileffoja. Ja mainokset - apua! Ne ovat aina vähintään 10 min! Ja niitä on koko ajan. Paras ajoitus on mielestäni leffan lopussa niin että on enää noin 5 min leffaa jäljellä! Siihen laitetaan sitten sellaset 15-20min mainoksia! Sitä alkaa arvostaa Yleä ja jopa MTV3:sta ja Nelosta. No ei ainakaan tule katsottua telkkaria kun ei sitä hullukaan jaksa... paitsi paikalliset :) Kodeissa televisio on aina auki ja huutaa kovalla. Ei sitä aina katsota, mutta sen pitää silti olla auki.

Vielä metelistä. Nyt ymmärrän mitä tarkoitetaan kun sanotaan että Suomessa on hiljaista. Täällä pitää olla koko ajan joku meteli. Ja kaikki huutavat! Jopa ambulanssit ovat äänekkäämpiä kuin Suomessa! Meinasin taas tänään kuuroutua kun yksi meni ohi.

Kaipaan myös Suomen vihreyttä. Täällä on vihreää vain kastelluilla aluilla (jotka nekin ovat hieman kyseenalaisia koska täällä on todella kova pula vedestä). Kaikki muu on kuollutta ja ruskeaa. Onhan se tietenkin kivaa ettei sada hirveästi ja on paljon aurinkoa - mutta ei täällä kaunista ole. Jos pitää valita, otan sateen ja vehreyden.

Home sweet home. Sitä alkaa oikeesti arvostaa Suomea aivan erilailla kuin ennen.