Täällä on ollut tämän viikon ihmeellinen ilmiö - sade. Moneen kuukauteen ei ole satanut paria aivan pientä kuuroa lukuunottamatta ollenkaan, mutta nyt se saapui. Sää tiedotuksen mukaan se jatkuukin vielä pitkälle ensi viikolle. Eilen onneksi aurinkokin paistoi ja menin heti etsimään mahdollisen aurinkoisen paikan vanhasta tottumuksesta. Paikallisten mielestä se oli hassua, he kun eivät ole oppineet nauttimaan auringon jokaisesta säteestä niin kuin suomalaiset.

Tämä ja ensi viikko on kiireinen kielivaihtojen kanssa. Kun sain uudet vaihtokaverini yliopistolta on yhtäkkiä oikein mietittävä miten saan kaikki sopimaan aikatauluuni. Kaikilla kun on omat menonsa - jostain syystä lähes kaikki haluavat tavata keskiviikkona! Ja tietenkin espanjalaiseen tyyliin illalla klo: 20-21. Mutta en suostu luopumaan Suomalaisesta aikataulusta ja yritän saada tapaamiset hieman aikaisemmin.

Varasin myös Erjalle ja minulle liput Real Madridin peliin, 21.11. Se on Champions League ottelu Olympique Lyonia vastaan. En tiedä kummastakaan joukkuusta oikeestaan mitään, mutta eiköhän luvassa ole paljon melua ja  intohimoa. Kuuntelin yksi päivä kun kaksi poikaa kiisteli siitä onko Valencia vai Barcelona parempi - välillä olin varma että kohta hyökkäävät toistensa kimppuun!