Tänään piti alkaa labraosuus eli practicas. Menin paikalle hieman ajoissa ettei tule taas kiirettä niin kuin viime viikolla. Taaskaan ketään muuta ei ollut ilmestynyt joten aloin hieman epäillä mutta odotin kuitenkin. Hetken kuluttua paikalle tuli professori joka pahoitteli etteivät voikaan järjestää labroja koska laboratorio ei toimi (ilmeisesti oli ongelmia kaasun kanssa tai jotain). Meillä on ehkä jonkinlainen virtuaalilabra joskus... mielenkiintoista :)

Olen harmitellut ettei mulla ole täällä radiota, mutta tajusin perjantaina että kännykkälläni voi kuunnella radiota myös kotona! :) Täällä on suurempi tarjonta (mm. Kiss FM ja NRJ löytyy) kuin Suomessa ja samalla tulee kuunneltua espanjaa, joka ei todellakaan ole pahitteeksi. On myös hauska kuunnella paikallista musiikkia jota täällä soitetaan paljon enemmän kuin Suomessa. On aina hieman outoa baarissa kun ei tunne puoliakaan biiseistä.

Mainitsin jo aikaisemmin Erjan ja mun yrityksistä puhdistaa suomalaisten mainetta alkoholin suhteen. Paikalliset kun ovat kovasti sitä mieltä että täällä juodaan paljon vähemmän kuin Suomessa. Useampi on väittänyt että vodka tulee Suomesta - onko muka niin? Jos on, niin miksi nimi on lainattu venäjästä? Suhde alkoholiin on kylläkin hieman toisenlainen. Kun paikalliset ottavat muuttuu käyttäytyminen vielä hullummaksi kuin tavallisesti (täällä kun todellakin ollaan tuliverisempia kuin Suomessa). On myös erittäin yleistä että otetaan usempi drinkki ja sen jälkeen lähdetään rattiin. Parantaa huomattavasti muutenkin turvallista liikennettä... Paikallisten mielestä on hassua kun haluan sellaiseen kyytiin jossa kuski on juonut vähiten. Myös lounaan yhteydessä otetaan usein olut/viinilasi tai pari... Ai espanjalaiset muka juovat vähemmän? En usko.