Palasimme tänään aamulla Zaragozasta. Matka meni hyvin, mutta olimme todella tyytyväisiä että olimme ostaneet aamubussiin liput, sillä alkoi olla aika päästä kotiin. Madrid alkaa todellakin tuntua kodilta! Nyt muutaman tunnin unien jälkeen alkaa taas olla normaaliolo. Onneksi bussissakin pystyimme nukkumaan kun muukin porukka oli väsynyttä (täällä ei pysty nukkumaan jos muut ovat hereillä - sen verran kovaäänistä kansaa täällä on).

Zaragozassa oli isot bileet "Nuestra Señora Pilar" kunniaksi, muun muassa iso kulkue joka meni koko kaupungin halki, ilmaiskonsertti ja huvipuisto auki bilettäjille. Me tietenkin hyödynsimme kaikki :) Tosin huvipuistossa menimme vain ilmaiskonsertin jatkobileisiin, mutta oli aika hauskaa että se oli kaikkien härveleiden keskellä. Meininki muistutti hyvin paljon vappua, tosin pienellä uskonnollisella lisällä (kulkueen saattamana tuli kuulutuksia siitä miten ihana pyhä Pilar on). Pääsimme myös väittelemään siitä juovatko suomalaiset enemmän kun espanjalaiset - kaikki voivat vetää omat johtopäätöksensä kuvistani (nettisivuille tulee vielä tämän päivän aikana - linkki WWW oikeassa reunassa).

Oli todella hauska nähdä taas Santiagoa ja Victoria. Eivät olleet hirveesti muuttuneet - yhtä hauskaa oli edelleen. Santin ja Victorin Suomessa tapaamia muita saman vuoden TKK:n espanjalaisia vaihtareita oli myös paikalla. Oli hassua ajatella että olin tavannut kaikki mutten muistanut ketään - mutta meillä oli heti yhteisymmärrys kun pojat tunsivat hieman Suomea! Kaikki olivat eri puolilta Espanjaa, joten tuli paljon kutsuja eri paikkoihin. Totesin myös että Madridin ja Zaragozan murteet ovat erittäin helposti ymmärrettäviä, mm. Kanarialta olevan pojan piti sanoa kaikki 3 kertaa ennen kuin ymmärsin - oli hieman masentavaa. Mutta Madridilaiset yrittivät kovasti lohdutella että se on epäselvää heillekin, en tiedä uskoako tuota.

Nyt toivotaan että Santi ja Victor noudattavat kutsuamme tulla tänne seuraavan kerran!

P.S. Suomalainen sim-kortti hukkui matkalla, joten en pääse nyt ollenkaan käyttämään suomalaista numeroa.